YX2-hiustuuhenne

Ajan myötä hiusten uusiutuminen hidastuu. Kaljuuntumiseen ja hiusten harventumiseen on kehitetty lääkkeellisiä hoitotuotteita, joiden toimivuus on kuitenkin jäänyt kyseenalaiseksi. Tupeet ja implantit vaativat vaivannäköä ja rahaa, jotta tulos olisi tyydyttävä. Hiuskosmetiikan uusi aluevaltaus on hiustuuhenne. Tilaa turvallisesti nettikaupastamme ja ihastu uuteen kampaukseesi.

Uskomattoman tuuheat hiukset ilman poppakonsteja

YX2-hiustuuhenne ei tee sinulle yhtään uutta hiusta. Se tekee hiuksistasi upean näköiset tuuhentamalla olemassaolevat hiukset ja peittämällä pälvikaljun ilman tupeeta tai implantteja. Lisää iloa elämääsi. Anna hiuksillesi niiden luonnollinen tuuheus. Turvallisesti, luonnollisesti ja ilman ihmeaineita.

YX2 – lisää volyymiä hiuksiin

YX2 on luonnonkeratiinipohjainen hiustuuhenne, joka tuuheuttaa harventuneet hiukset hetkessä elinvoimaisiksi ja uskomattoman aidon näköisiksi ilman pitkiä kuureja tai operaatioita. Hiusten luonnollinen staattinen sähkö auttaa keratiinikuituja kiinnittymään niihin moninkertaistaen niiden volyymin.

Kymmenen väriä – rajattomasti sävy-yhdistelmiä

Löydä oma sävysi. Aloita tummalla, lisää hieman vaaleampaa ja viimeistele harmaalla. YX2-hiustuuhennetta voit huoletta hankkia kaikkia tarvitsemiasi värejä, koska se on edullista ja riittoisaa. Osta ensimmäinen purkki nettikaupastamme ja kokeile. Olemme varmoja, että pidät lopputuloksesta.

Tilaa heti – turvallisesti ja nopeasti

Tilaa jo tänään. Toimitamme tuotteet nopeasti huomaamattomassa pakkauksessa. Kokeile kaikessa rauhassa ja ihastu peilikuvaasi. Niin muutkin tekevät nähtyäsi uuden, tuuhean ja luonnollisen kiiltävän kampauksesi.

Siirry kauppaan tästä

Käyttökohteet

Pakenevat ohimot, pälvikalju, leventynyt jakaus ja erityisesti harvat hiukset ovat hiusongelmia, joihin YX2-hiustuuhenne on ratkaisu. Jos Sinulla on hiustenlähtöä luonnollisista syistä tai sairauden vaikutuksesta, YX2-hiustuuhenne palauttaa hiustesi luonnollisen tuuheuden. Tuote on omiaan peittämään myös tyviharmautta ja muita ei toivottuja hiusten värimuutoksia. Tuote tarvitsee hiuksia tarttuakseen, joten täysin kaljuun päänahkaan se ei toimi. YX2-hiustuuhenne on turvallinen luonnonkeratiiniin pohjautuva kosmetiikkatuote. Jos käytössä kuitenkin ilmenee kutinaa tai allergisia oireita, lopeta käyttö. Ota tarvittaessa yhteyttä lääkäriin.