TIETOJA MEISTÄ

Tietoja meistä

Koska kaljuuntuminen tai hiusten harveneminen on ikävä ulkonäköhaitta, joten loimme siihen helpon ja edullisen ratkaisun,

kun kehitimme YX2 hiustuuhenteen. YX2 Hiustuuhenne on luonnonkeratiiniin perustuva hiustuuhenne, joka tuuheuttaa hiukset muutamassa minuutissa ja saa hiukset näyttämään paksuilta ja terveiltä.

Tietoja tuotteistamme YX2

YX2 hiustuuhenne perustuu luonnonkeratiinin kykyyn kiinnittyä staattisen sähkön avulla hiuksiisi antaen niille moninkertaisen volyymin. Riittoisa YX2 hiustuuhenne antaa sinulle tuuheat, kauniit hiukset kymmeniä ja taas kymmeniä kertoja, vaikka valitsisit pienemmän 12g pakkauksen. 

Laadukas YX2 hiuskiinne viimeistelee ja kiinnittää kampauksesi. Kiinne antaa hiuksillesi lisäksi kauniin kiillon ja raikkaan tuoksun. Kiinteen avulla kampauksesi kestää reipasta liikuntaa ja jopa kevyttä sadetta.

YX2 hiustuuhennetta on saatavana kymmentä eri sävyä, joten löydät valikoimasta varmasti omasi. Voit myös yhdistellä sävyjä, jolloin lopputulos on tarkasti hiustesi värinen.

Jos Sinulla on harmaantuneita hiuksia, lisää hieman harmaata oman värisi lisäksi ja saat täysin omilta hiuksiltasi näyttävän sävy-yhdistelmän. 

YX2 hiustuuhenne on turvallinen, luonnonkeratiiniin pohjautuva, laadukas ja testattu tuote. Jos kuitenkin huomaat saavasi tuotteesta allergisia oireita, lopeta käyttö. YX2 Hold Spray -hiuskiinne on laadukas hiustenmuotoilutuote. Se sisältää alkoholia, joten jos olet saanut alllergisia oireita alkoholipitoisista kosmetiikkatuotteista tai epäilet YX2 Hold Sprayn aiheuttavan niitä, lopeta käyttö.

YX2 hiustuuhenne ei kasvata Sinulle yhtään uutta hiusta, vaikka siltä näyttäisikin.

seuraa meistä facebookissa YX2 

 seuraa meitä facebookissa